Transparență

funky citizens-48


Suntem nebuni după transparență: o oferim cu aceeași ardoare cu care o cerem de la autorități. Dacă nu găsești vreo informație care te interesează, scrie-ne (răspundem prompt)
 

Utile


Rapoarte anuale

Citește rapoartele noastre anuale ca să vezi cum am progresat din 2012 până acum.

2015

2014

2013

2012

De ce existăm?

Promovăm participarea Funky Citizens (cei care vor să fie “civically fit”) prin proiecte care folosesc deştept tehnologia (cu precădere online) pentru a creşte responsabilitatea şi răspunderea în spaţiul public.

Funky Citizens îşi propune să construiască instrumente online de advocacy, bazate pe cercetare şi pe date atent culese. Instrumentele noastre îşi propun să educe şi să invite la acţiune, încurajând tinerii cetăţeni să participe la iniţiative de responsabilizare în spaţiul public prin care pot vedea că au un impact. Prin agregarea şi educarea tinerilor în jurul

unor serii de instrumente online, credem că putem dezvolta înţelegerea şi capitalul uman necesare pentru a influenţa o democraţie mai participativă, responsabilă şi transparentă în România. Vom şti că ne-am făcut treaba când baza noastră de constituenţi îi va convinge pe cetăţeni că pot influenţa reforma sectorului public.


Cine ne susţine?

Suntem mândri că încă de la început am avut sprijinul unor organizaţii şi instituţii care ne-au încurajat să scoatem timid capul în lume: